Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонтні роботи

city-adm.lviv.ua

Четвер, 25 січня 2024, 12:04

У Львові на вулиці Симоненка проводять заміну тепломережі

ремонтні роботи

Теплопостачання тимчасово зупиняють лише на час переврізок.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Ремонтні бригади ЛМКП "Львівтеплоенерго" проводять заміну теплової мережі на вул. Симоненка. Роботи не впливають на подачу опалення, адже нові трубопроводи прокладають паралельно з діючою мережею. І лише на час переврізок, коли дозволяють погодні умови, тимчасово зупиняють теплопостачання.

"Працівникам нашого спеціалізованого ремонтно-будівельного цеху вже вдалося замінити 100 м п трубопроводу діаметром 159 мм на попередньо ізольовані на вул. Симоненка. Попередньо ізольована труба дозволяє зменшити тепловтрати та підвищити надійності роботи мережі. Робота на вул. Симоненка досить кропітка, адже проводимо заміну частинами, щоб не впливати на подачу опалення" –  пояснюють у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, станом на зараз на балансі ЛМКП "Львівтеплоенерго" знаходиться 1127 км теплових мереж. З них 60% трубопроводів потребує заміни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.