Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

lvivvodokanal.com.ua

Вівторок, 16 квітня 2024, 11:16

Львівводоканал отримав потужний дегідратор від IOM Ukraine

Львівводоканал

Установка дозволяє швидко та якісно переробляти мул та знезаражувати його.

Про це повідомляє ЛМКП "Львівводоканал" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні (IOM Ukraine) передало "Львівводоканалу" потужний дегідратор, який частково вирішить проблему комунального підприємства з переробкою відходів.

Як пояснили у підприємстві, сучасна установка дозволяє швидко та якісно переробляти мул та знезаражувати його, роблячи безпечним для довкілля.

"Раніше мул осушували центрифугами, які встановили тут близько 15 років тому, тож термін їх експлуатації давно вийшов. Із новим дегідратором ми зможемо переробляти майже 80% відходів щоденно і якість процесу суттєво зросте" – наголосив начальник служби технічного забезпечення очисної станції "Львівводоканалу" Зеновій Дичок.

Дегідратор може переробляти до 30 кубів мулу за годину та автоматизує процеси. Надання допомоги стало можливим завдяки фінансовій підтримці French Ministry for Europe and Foreign Affairs.

Нагадаємо, у лютому цього року "Львівводоканал" придбав нове обладнання для дослідження каналізаційних мереж, а також закупив обладнання для пошуку скритих витоків, що спростило виявлення поривів труб і пришвидшило виконання ремонтно-відновлювальних робіт.

Закупівля відбулась у межах співпраці з UNICEF Ukraine, з яким комунальне підприємство 28 липня 2023 року підписало меморандум про фінансування у Львові двох проєктів, необхідних для забезпечення доступу до якісної питної води та покращення санітарних умов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.