Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Понеділок, 6 листопада 2023, 11:27

У Львові поновили подачу опалення для населення

Львів

Сьогодні у Львові розпочали відновлювати подачу опалення до житлових будинків.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 6 листопада, теплопостачальні підприємства Львова розпочали відновлювати подачу опалення до усіх категорій споживачів, зокрема населення. А станом на ранок опалення отримує 103 бюджетні установи – заклади освіти і медицини, на основі листів-звернень.

"З огляду на пониження температури вночі та багато звернень на Гарячу лінію, від сьогодні наші теплопостачальні підприємства розпочнуть відновлювати подачу опалення до усіх категорій споживачів.

Вкотре нагадуємо, що мешканці самі можуть регулювати подачу тепла в будинки, і якщо вважають, що опалювати ще не потрібно, то можуть просто закрити засувку на вході у будинок і не брати тепло. Часткове перекриття засувки не дозволяється" – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. 

Нагадаємо, у Львові з 16 жовтня офіційно стартував опалювальний сезон для населення, а вже з 20 жовтня через потепління опалення для населення призупинили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.