Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТЕЦ-1

Середа, 18 жовтня 2023, 12:00

У Львові виділили 20 мільйонів на ремонт аварійного котла від ТЕЦ-1

ТЕЦ-1

Виконком передбачив 20,4 мільйона гривень на ремонт водогрійного котла ТЕЦ-1, який забезпечує теплом 460 будинків.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 17 жовтня, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення виділити з резервного фонду міського бюджету 20,4 млн грн на ремонт водогрійного котла ТЕЦ-1, який забезпечує теплом 460 будинків у Франківському та Галицькому районах, а також вул. Стрийській. 

"На водогрійному котлі ст. №2 виникли значні дефекти поверхонь нагріву, а постійні витоки спричинили значні пошкодження теплової ізоляції, що унеможливлює його надійну та економну експлуатацію. Для забезпечення надійної роботи водогрійного котла необхідно провести капітальний ремонт із заміною ширм конвективної частини, компенсатора димової труби та відновити теплову ізоляцію" – наголосили у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Комунальники з вересня розпочали демонтаж ширм конвективної частини котла. Станом на 11 жовтня було здемонтовано 83 штуки ширм конвективної частини котла зі 192, а також вже змонтовано 26 нових ширм. Загалом усі роботи мали б завершитися до кінця грудня.

У ЛМКП "Львівтеплоенерго" додали, що котел є 1974 року випуску. Останній капітальний ремонт проводився у 2004 році.

Нагадаємо, у Львові з 16 жовтня у місті стартував опалювальний сезон для населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.