Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Канівець

stryi-rada.gov.ua

Вівторок, 3 жовтня 2023, 10:55

Правоохоронці провели обшуки у мера Стрия

Олег Канівець

Міський голова Стрия Олег Канівець прокоментував обшуки, які минулого тижня відбулися у Стрийській міській раді.

Про це у відеозверненні повідомив міський голова Стрия Олег Канівець.

Минулого тижня правоохоронці здійснили обшуки у міського голови Стрия Олега Канівця, його першого заступника та у керівництва управління освіти Стрийської міськради.

"Метою цих обшуків було розібратися у зловживаннях з приводу будівництва стадіону "Сокіл". Цей стадіон – багатоетапний об'єкт і ми знаходимося тільки на завершенні першого етапу: це реконструкція футбольного поля, облаштування легкоатлетичної доріжки тощо. Передбачається ще другий та третій етапи, однак з початку повномасштабного вторгнення РФ всі роботи припинили" – пояснив Канівець.

За його словами, правоохоронці шукали чорнові записи й документи щодо ремонту цього стадіону, а також кошти. Однак Канівець відкидає інформацію про вилучення у нього 8 млн грн готівкою.

"Нічого не знайшли. Жодної гривні ні в моєму кабінеті, ні в кабінеті мого першого заступника, ні в дома у керівників управління освіти, ні на роботі не вилучили, лише деякі робочі документи, які вилучили у рамках справи" – заявив Олег Канівець.

Він додав, що правоохоронці, ймовірно, вилучили ці кошти у генпідрядника та субпідрядника, які виконували роботи з будівництва стадіону "Сокіл". 

Зазначимо, у 2020 році перемогу на виборах голови Стрийської ОТГ здобув екснардеп від ВО "Батьківщина" 6 скликання, заступник директора ДП "Держзовнішінформ" Олег Канівець, який йшов як самовисуванець.

У 2021 році президент Володимир Зеленський нагородив Канівця орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.