Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛОВА

Четвер, 18 січня 2024, 09:35

СБУ провела обшуки у Львівській ОВА

ЛОВА

Слідчі СБУ провели обшуки у департаменті цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Департамент цивільного захисту Львівської ОВА провів закупівлю необхідних засобів захисту з метою поповнення регіонального резерву матеріальними ресурсами. Ймовірно йдеться про постачальника, якого підозрюють у протиправній діяльності. 

"15 січня у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації працівники УСБУ у Львівській області проводили слідчі дії в межах кримінального провадження щодо можливої протиправної діяльності одного з постачальників засобів захисту" – йдеться у повідомленні.

З метою поповнення регіонального резерву матеріальними ресурсами департамент провів закупівлі необхідних засобів захисту.

Департамент сприяє слідству і надає всі документи для всебічного, повного та об’єктивного розслідування.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, постачальника одягу для ЗСУ Ігоря Гринкевича, який пропонував хабар у 500 тисяч доларів одному з керівників Головного слідчого управління Бюро за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький, заявив, що ніяк не причетний до можливої протиправної діяльності Ігоря Гринкевича в Міноборони, а  Львівська обласна рада розірвала меморандум з благодійним фондом, представником якого є Гринкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.