Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ipnews.in.ua

Четвер, 7 березня 2013, 11:39

Міський голова Стебника хоче зарплату вдвічі більшу, ніж у президента

Міський голова Стебника Василь Пецюх в межах змін щодо надання Стебнику статусу міста обласного значення хоче собі зарплату у розмірі 73 тис. грн.

Про це вчора, 6 березня, під час засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради повідомив депутат Львіської облради Володимир Говірко, інформує кореспондент Варіантів

Говірко зачитав консультаційний висновок Львівської обласної правозахисної організації "Апріорі", яка проаналізувала правові та бюджетні моменти, запропоновані Пецюхом щодо надання Стебнику статусу міста обласного значення.

Саме в ньому йшлося про те, що міський голова Стебника хоче отримувати близько 73 тис. грн в місяць, що, за словами Говірка, вдвічі більше, ніж заробляє Президент України. 

"З медичної точки зору можу заявити, що у міського голови Стебника прооблеми із психікою", – заявив Говірко.

Голова постійної комісії Пилип Пилипенко зазначив, що проблеми із Стебником почались тому, що місто фінансується за залишковим принципом після Дрогобича.

"Пецюх шукає вирішення пролеми, однак робить це не в тому напрямку", – сказав Пилипенко.

Відтак він попросив Говірка надати у письмовому вигляді висновки правозахисної організації. Також голова запропонував перенести питання щодо Стебника на наступне засідання комісії, на яке запросити міського голову Стебника, голову Дрогобицької райради та РДА.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.