Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Середа, 18 жовтня 2023, 13:29

ГО з Волині впроваджуватиме проєкт з модернізації стратегії Львівщини

Львівщина

Стратегію Львівщини актуалізують за підтримки проєкту USAID "Говерла".

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

ГО "Волинський ресурсний центр" в рамках проєкту USAID "Говерла"  впроваджуватиме проєкт з розробки 6 обласних стратегій "Підтримка актуалізації стратегій розвитку шести регіонів України", однією з яких є Львівщина.

Як наголосили у Львівській ОВА, проєкт USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("Говерла") надасть експертну допомогу Львівській області щодо актуалізації обласної стратегії відповідно до урядової методології.

"Зрозуміло, що після проведеної адміністративно-територіальної реформи, пандемії коронавірусу, а також з огляду на необхідність подолання наслідків повномасштабного вторгнення рф на територію України ця стратегія потребує актуалізації. 

Також не слід забувати, що сьогодні активно напрацьовуються зміни до Державної стратегії, активізуються євроінтеграційні процеси у зв’язку з набуттям Україною статусу кандидата на членство в ЄС" – пояснив директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Він додав, що модернізована стратегія області стане базовим документом для розробки не лише обласних програм, а й підставою для реалізації масштабних пріоритетних проєктів періоду повоєнної відбудови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.