Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Балукова

city-adm.lviv.ua

Четвер, 19 жовтня 2023, 13:42

У Львові визначились з новим керівником управління охорони історичного середовища

Тетяна Балукова

Управління охорони історичного середовища Львівської міськради очолить Тетяна Балукова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Експертна рада, за результатами конкурсу, погодила кандидатуру Тетяни Балукової на посаду керівниці управління охорони історичного середовища Львівської міськради.

Балукова очолить це управління з 5 грудня 2023 року.

Як повідомила керівниця управління персоналом Львівської міськради Лілія Савич, Тетяна Балукова очолювала ЛКП "Архітектурно-археологічна служба" і працювала архітекторкою – консультанткою в проєкті GIZ GmbH "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова". З 2019 року вона живе у Німеччині та до цього часу працює архітекторкою в інженерному бюро країни.

"Вона вже мала досвід співпраці з міськрадою, проявила себе як людина, яка знає професію та знає, чим живе історичне середовище Львова. Крім того, у пані Тетяни є дуже цінний міжнародний досвід. Зараз пані Тетяна є співробітницею німецької структури і повинна дотримуватися всіх вимог, що передбачає німецьке трудове законодавство. Тому до роботи у Львові вона зможе приступити на початку грудня" – пояснила Лілія Савич.

Зазначимо, Тетяна Балукова з листопада 2022 року й дотепер працює архітекторкою в SPS Plan GmbH.

Впродовж 2011-2012 років вона була головною спеціалісткою управління містобудування та будівництва Львівської ОДА, у 2012-2013 роках працювала архітекторкою в офісі – представнику Krinner Schraubfundamente GmbH у Львові, а у 2018-2019 роках очолювала ЛКП "Архітектурно-археологічна служба".

Нагадаємо, у серпні цього року Георгія Корнєєва, якого викрили на хабарництві, звільнили з посади т.в.о. керівника управління охорони історичного середовища Львівської міськради. Через це у місті оголосили конкурс на цю посаду.

Додамо, раніше Варіанти склали топ підлеглих Андрія Садового, яких ловили на хабарях. Детальніше – у статті "Грішники Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.