Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

П'ятниця, 27 жовтня 2023, 15:41

На Львівщині передбачили понад п'ять мільйонів на оцифрування реєстру земель ОТГ

Львівщина

Львівська ОВА замовила за 5,1 мільйона гривень серверне обладнання для запуску системи автоматизації ведення реєстру ОТГ.

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА оголосив тендер у системі ProZorro на придбання серверної інфраструктури, які підрядник повинен доставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 1 листопада, а очікувана вартість закупівлі становить 5 138 217,10 грн.

 

Закупівля складається із двох лотів:

- обладнання для побудови відмовостійкого обчислювального кластера вартістю 4 783 297,10 грн

- міжмережевий екран наступного покоління (NGFW) з необхідним набором ліцензій (1 рік) та сервісною технічною підтримкою (1 рік) вартістю 354 920 грн.

Сервери Львівській ОВА необхідні для запуску системи автоматизації ведення реєстру територіальних громад у поєднанні з погосподарським обліком в громадах та обліком земель, що дасть змогу в одному місці оцифрувати ресурси громади та забезпечити їх належне використання, забезпечення обміну даними з податковою у Львівській області для ефективного нарахування місцевих податків та зборів.

Всього планують придбати три сервери з віртуалізацією, системою резервного копіювання даних, побудовою периметра безпеки.

Нагадаємо, у травні цього року Львівська ОВА замовила комплектуючі до серверів для системи електронного документообігу Megapolis.DocNet за 175 тис. грн у фірми з Києва, а у серпні цього року – обслуговування цієї системи за 300 тис. грн у київської фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.