Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Четвер, 18 травня 2023, 12:24

Київська фірма за 175 гривень надасть обладнання для системи електронного документообігу Львівщини

Львівська ОВА

Львівська ОВА замовила комплектуючі до серверів для системи електронного документообігу Megapolis.DocNet за 175 тисяч гривень у фірми з Києва.

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro з придбання серверів (комплектуючі серверного обладнання HPE DL380 Gen10), яку переможець тендеру має поставити до 17 липня 2023 року.

Аукціон стартував 2 травня, часть у ньому взяли дві компанії – ТОВ "Петерсон Системи" та ТОВ "ВС Технолоджі" з пропозиціями у 154 542 грн та 175 680 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "ВС Технолоджі", а очікувана вартість послуг становила 199 782 грн.

Згідно з закупівлею, Львівська ОВА, для здійснення безперебійного та якісного резервування баз даних системи електронного документообігу Megapolis.DocNet, замовила комплектуючі для збільшення обсягу пам'яті на жорстких дисках сервера.

Йдеться про кошик для жорстких дисків HPE DL38X Gen10 SFF Box1/2 Cage/Backplane Kit (1 штука), жорсткий диск HPE 1.2TB SAS 12G Mission Critical 10K SFF SC 3-year Warranty Multi Vendor HDD (8 штук), модуль розширення пам’яті HPE DL38X Gen10 12Gb SAS Expander Card Kit with Cables (1 штука). 

Ще 24 квітня 2023 року начальник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму розпорядженні затвердив обґрунтування технічних та якісних характеристик цієї закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "ВС Технолоджі" зареєстроване з 1999 року у Києві, займається оптовою торгівлею комп'ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням. Власниками фірми є киянин Володимир Степанюк та мешканець Київської області Валентин Коровай.

Додамо, з 2018 року у виконавчих органах влади Львівщини розпочала діяти нова система електронного документообігу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.