Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 10 листопада 2023, 15:56

На Львівщині виділили понад мільйон гривень на ПКД з ремонту дороги місцевого значення

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОВА замовила проєктно-кошторисну документацію з ремонту дороги місцевого значення Стрілки – Новий Кропивник за 1,1 мільйона гривень.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту дороги Стрілки – Новий Кропивник, яку підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 7 листопада, на нього подався лише один учасник – підприємець Михайло Сухарина, який погодився виготовити ПКД за встановленою Львівською ОВА ціну у 1 100 000 грн.

Згідно з закупівлею, йдеться про виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт 3-ох кілометрів автомобільної дороги загального користування місцевого значення Стрілки – Новий Кропивник у Львівській області (ділянка 23+945-км – 26+945 км). 

У ПКД має бути закладена орієнтовна вартість ремонту цього відрізку дороги у 100 млн грн, а також підрядник повинен розробити схему організації дорожнього руху на час робіт.

За даними аналітичної системи YouControl, Михайло Сухарина, мешканець села Сокільники Львівського району, зареєстрований як фізична особа – підприємець з 2021 року, займається діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданням послуг технічного консультування в цих сферах.

Нагадаємо, на початку жовтня цього року в області обмежили здійснення непершочергових видатків з місцевих бюджетів Львівщини й у результаті цього скасували 22 закупівлі, які стосувались ремонту та будівництва об’єктів спортивної інфраструктури.

Також впродовж 16-19 жовтня департаменти та управління Львівської ОВА провели 17 закупівель у системі ProZorro на 4,1 млн грн.

Додамо, на Львівщині на утримання та ремонт доріг до 2025 року передбачили майже 3 млрд грн. Станом на середину жовтня в області перебувають у ремонті 34 об'єкти, серед яких мости та шляхопроводи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.