Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр для ветеранів

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 17 листопада 2023, 11:00

У Львові відкриють новий Центр для ветеранів

Центр для ветеранів

Його вже почали облаштовувати на На вул. Генерала Чупринки, 85.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
На вул. Генерала Чупринки, 85 відкриють Центр для ветеранів як окремий простір - у будівлі, де знаходиться Франківська районна адміністрація. Тут можна буде отримати різні послуги, допомогу юриста та психолога, а також просто провести час та поспілкуватись із побратимами чи родинами Героїв.
 
"Тут хороша доступність і поруч є ЦНАП, Єдина приймальня соціального захисту. Тому створення додаткового простору для ветеранів дозволить в єдиному місці локалізувати всі види послуг, щоб за мінімум часу максимально швидко отримати їх" – пояснює директорка департаменту гуманітарної політики, в.о. директора департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради  Валентина Бартошик.

Управління адміністративних послуг вже проводить ремонт приміщень для облаштування Центру для ветеранів. Водночас виникла потреба в облаштуванні додаткових кабінетів. Їх зроблять у холі на першому поверсі. Ремонт холу проведе Франківська адміністрація.

Станом на зараз уклали договір з підрядною організацією ТзОВ "ДіамантЛізингКорпорейшн" на капітальний ремонт приміщення. Вартість договору становить 902 тис. грн. Оскільки, відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі", закупівлі на роботи проводяться на суму від 1,5 млн грн, з підрядником укладено пряму угоду. Відповідно до договору, у холі облаштують підвісну стелю з монтажем 36 світильників для люмінесцентних ламп.

Працюватимуть у центрі ветерани та родичі ветеранів, які якнайкраще розумітимуть особливість цієї роботи і зможуть надавати послуги за принципом "рівний – рівному".

Наступні такі Центри для ветеранів планують облаштувати у Залізничному (на вул. Роксоляни) та у Сихівському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.