Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування у Львові

Четвер, 23 листопада 2023, 13:51

У Львові за понад 200 тисяч закуплять форму для інспекторів з паркування

паркування у Львові

Львівська міськрада замовила за 219 тисяч гривень спецформу для інспекторів з паркування.

Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради оголосив закупівлю у системі ProZorro на формений одяг для інспекторів з паркування, які переможець тендеру має доставити до 15 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 28 листопада, а вартість закупівлі становить 219 649,25 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру повинен виготовити для Львівської міськради 38 одиниць спеціального одягу для інспекторів з паркування, який має складатися зі штанів, зимової куртки та кепки, а також 90 штук нагрудної нашивки й 95 штук наплічної нашивки.

Одяг має бути чорного кольору, а нагрудна нашивка – у формі прямокутника з написом білого кольору "Інспектор з паркування" на синьому фоні та емблемою білого кольору на синьому фоні. Натомість наплічна нашивка має мати емблему управління безпеки чорно-білого кольору та написом білого кольору "Управління безпеки" на чорному фоні.

Придбання повністю спецформи фінансуватиметься з бюджету Львова.

Додамо, у 2018 році у Львівській міськраді створили відділ інспекторів управління безпеки міста, які штрафують водіїв за порушення правил зупинки, стоянки та паркування авто. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.