Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

знеструмлення

Понеділок, 27 листопада 2023, 10:33

Мешканців Львівщини попереджають про можливе відключення електропостачання

знеструмлення

Негода на території Львівсько області може пошкодити лінії електропередач, що призведе до знеструмлення населених пунктів.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні,27 листопада, на території Львівської області прогнозують пориви вітру до 20 м/с та оголосили жовтий рівень небезпеки.

Негода може спричинити пошкодження електромереж. 

"Пориви західного вітру 15-20 м/с очікуються сьогодні у Львові та області. Негода може спричинити пошкодження електромереж, тож пам’ятайте про правила електробезпеки" – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 17 жовтня у Червоноградській міськраді заявили, що у "Львівобленерго" розробили та затвердили графіки відключень електроенергії, які без попередження застосовуватимуть на Львівщині у випадку перевищення лімітів споживання області.

Опісля в "Львівобленерго" пояснили, що наразі немає передумов для впровадження графіків відключень на Львівщині. 

Додамо, у "Львівобленерго" розробили новий графік відключень електроенергії й з серпня цього року розпочали інформувати про це мешканців Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.