Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобільний телефон

Середа, 13 грудня 2023, 09:43

У Київстарі частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку

мобільний телефон

Відновлення сервісів може відбуватись поступово, про це повідомлятимуть додатково.

Про це повідомили на офіційній сторінці "Київстару" у Facebook.

Вчора ввечір, спеціалісти компанії частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку.
 
"Зараз спеціалісти компанії працюють над відновленням інших послуг і зроблять все можливе, аби остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року. Відновлення сервісів може відбуватись поступово, про що ми повідомлятимемо додатково" – йдеться у повідомленні.
 
У кемпанії наголошують, що після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов`язково отримають компенсації. Однак після цієї заяви у мережі з'явилося багато записів від шахраїв, тому у Київстарі просять перевіряти інформацію лише на офіційній сторінці.
 

Нагадаємо, сьогодні зранку,12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар".  Користувачі повідомляють у соцмережах, що не можуть здійснювати дзвінки і надсилати повідомлення, також не працює офіційний сайт оператора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.