Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

їдальня

Понеділок, 8 січня 2024, 14:03

Для дитячих садочків у Комарнівській ОТГ придбають рибу за понад 150 тисяч гривень

їдальня

Комарнівська міськрада замовила за 156 тисяч гривень свіжоморожену рибу для шести дитячих садочків.

Комарнівська міська рада Львівського району провела тендер у системі ProZorro на придбання свіжомороженої риби, яку переможець тендеру мав поставляти до кінця 2024 року.

Аукціон стартував 6 січня, участь у ньому взяв лише один учасник – ТОВ "Західна регіональна компанія" з власною пропозицією у 156 717 грн. Натомість очікувана вартість послуг становила 156 800 грн.

Як вказано у закупівлі, всього переможець тендеру має поставити міськраді Комарного впродовж року 825 кілограм риби – "хек свіжоморожений".

Як пояснили у міськраді Комарного, риба призначена для шести дитячих садочків, які знаходяться на території Комарнівської ОТГ. Зокрема, це:

- Комарнівський заклад дошкільної освіти ясла – садок № 1 "Казочка";

- Комарнівський заклад дошкільної освіти № 2 "Сонечко";

- Березецький заклад дошкільної освіти "Веселка";

- Грімненський заклад дошкільної освіти "Сонечко";

- Переможненський заклад дошкільної освіти ясла – садок "Квітуча вишенька";

- Підзвіринецький заклад дошкільної освіти "Дзвіночок".

Риба має відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України та нормам харчування. Вона повинна бути патрана, без голів, без луски, з видаленим хвостовим плавцем, ціла, сухої заморозки, заморожена не більше одного разу.

Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Західна регіональна компанія" зареєстрована з 2021 року у Львові, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. керівником та власником фірми є львів'янин Юрій Бас. 

Додамо, у 2023 році харчування для учнів початкових класів Львова залишиться безкоштовним.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.