Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

П'ятниця, 12 січня 2024, 13:50

На Львівщині жінка за 6 тисяч доларів перевозила ухилянта через кордон, як волонтера

судова справа

Вона виготовляла військовозобов’язаному пакет фіктивних документів та на власному автомобілі підвозила клієнта до державного кордону.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що мешканка Червонограда під час дії воєнного стану сприяла у незаконному перетині осіб через державний кордон України.

"За грошову винагороду вона обіцяла військовозобов’язаному виготовити пакет фіктивних документів. На їх підставі про особу вносилась інформація до системи "Шлях", як про потенційного волонтера. Це надало йому право виїхати з України в умовах воєнного стану" – йдеться у повідомленні.

Також жінка на власному автомобілі підвозила "клієнта" до державного кордону та надавала поради щодо поведінки під час його перетину. Свої послуги вона оцінювала у 6 000 доларів США.

По дорозі до кордону жінку затримали після одержання нею грошових коштів. За клопотанням прокурорів, накладено арешт на майно обвинуваченою на загальну суму понад 4,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.