Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Льдова ковзанка

Понеділок, 15 січня 2024, 16:44

Ковзанка біля Вікторії Ґарденс зависла у львівському повітрі

Льдова ковзанка

Льодову ковзанку біля ТРЦ Victoria Gardens не змогли облаштувати через технічні проблеми.  

Про це повідомляє Львівська міська рада у відповідь на інформаційний запит Варіантів.

Зазначимо, що згідно з рішенням виконкому від 21 листопада у Львові цього року Різдвяний ярмарок та ковзанку повинні були облаштувати біля ТРЦ Victoria Gardens. Вони повинні були функціонувати з 1 грудня 2023 року до 15 березня 2024 року. Однак ковзанку так і не встановили.

У міськраді повідомили, що згідно з інформацією, яку надала фірма-підрядник, під час встановлення сезонної льодової ковзанки за адресою вул. Кульпарківська, 226-а (біля ТЦ "Вікторія Гарденс") виникли технічні проблеми, що пов'язані з внутрішніми електричними комунікаціями.

 

"Відтак, ТзОВ Науково-виробнича фірма "Відкриті комп'ютерні системи" "ВІКОС" було прийнято рішення не проводити подальші роботи по облаштуванні сезонної льодової ковзанки" – йдеться у повідомленні.

Однак у адміністрації ТРЦ Victoria Gardens відповіли, що ковзанку не встановили, оскільки повинно було бути спростування від міськради.

Нагадаємо, що ТзОВ "Науково-виробнича фірма "Відкриті комп’ютерні системи (ВІКОС)" зареєстрована у Львові, її власниками є ТзОВ "Портфоліо Менеджмент" (Київ) та Ольга Філатова-Кривецька (Київ), власник істотної участі засновника юридичної особи.

Займається фірма: організацією відпочинку та розваг; прокатом товарів для спорту та відпочинку; оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин; наданням послуг мобільного харчування.

ТзОВ "Науково-виробнича фірма "Відкриті комп'ютерні системи (ВІКОС)" облаштувала ковзанку, як й минулоріч й позаминулого року, і повинна укласти договір з ЛКП на прибирання території під час роботи сезонної льодової ковзанки, а також дотримуватися санітарних норм щодо шуму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.