Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Вівторок, 30 січня 2024, 09:57

У Червонограді через велику захворюваність можуть перевести школи на дистанційне навчання

школа на Львівщині

Львівської ОВА рекомендує школам переходити на віддалене навчання у зв’язку з високим ризиком гострих респіраторних захворювань.

Про це повідомляє "Ехо Червонограда" у своєму Telegram каналі.

Учнів червоноградських шкіл можуть перевести на дистанційне навчання.
Лікарі первинки говорять про значний ріст захворюваності. Директорка ЦПМСД Анна Ярмола каже – навіть швидка допомога вже важко справляється з кількістю викликів на високу температуру у дітей.

"Начальник відділу освіти Ігор Гомонко каже – орієнтуватимуться на моніторинг захворюваності за 30 січня. Ймовірно, дистанційне таки запровадять, але наразі йдеться про міські заклади освіти" – йдеться у повідомленні.

В сільських гімназіях поки що різкий ріст захворюваності, за даними відділу освіти, не спостерігається.

Як повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації, Департамент освіти і науки Львівської ОВА рекомендує батькам та вчителям дотримуватись безпекових заходів у зв’язку з високим ризиком гострих респіраторних захворювань.

Оскільки за даними Головного санітарного лікаря у Львівській області за минулий тиждень показник захворюваності на ГРВІ, включно з COVID-19, вищий на 50% за епідемічний поріг, то департамент освіти і науки рекомендує закладам освіти:

– Здійснювати моніторинг відсутності дітей зі з’ясуванням причини.

– У випадку відсутності більше 20% дітей з приводу захворюваності на грип та ГРЗ, ухвалювати рішення про перехід на віддалене навчання терміном від 7 до 10 днів.

Нагадаємо, минулого тижня в області офіційно зареєстрували 16 102 випадки захворювання на грип та ГРВІ й 180 випадків коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.