Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

теплопостачання

Вівторок, 30 січня 2024, 12:20

У Львові затвердять нові тарифи для трьох теплопостачальних підприємств

теплопостачання

Виконком планує затвердити нові тарифи на теплову енергію для підприємств, які займаються обслуговуванням бюджетних установ та населення Львова.

Сьогодні, 30 січня, на розгляд виконавчого комітету Львівської міськради винесено питання про встановлення ТзОВ "Львівські теплові мережі", ТзОВ "Рівне Тепло Транс Сервіс" та ТзОВ "Теплоінвестсервіс" тарифів на теплову енергію, її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії, транспортування та постачання.

Згідно з документом, йдеться про встановлення тарифів для бюджетних установ Львова та населення на:

- теплову енергію;

- виробництво теплової енергії;

- транспортування теплової енергії;

- постачання теплової енергії.

У документі зазначено, що цей тариф встановлений на рівні 90% середньозваженого тарифу від 25.12.2023 на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу для потреб відповідної категорії споживачів

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Теплоінвестсервіс", ТОВ "Львівські теплові мережі" та ТОВ "Рівне Тепло Транс Сервіс" займаються постачанням пари, гарячої води та кондиційованого повітря.

ТОВ "Теплоінвестсервіс" зареєстроване з 2015 року у селі Зубра біля Львова. Керівником та власником фірми є львів'янин Роман Карпенко.

ТОВ "Львівські теплові мережі" зареєстроване з 2013 року у Києві. Власницею фірми є львів'янка Тетяна Бублик.

ТОВ "Рівне Тепло Транс Сервіс" зареєстроване з 2015 року у селі Гришівці Вінницької області. Власниками фірми є мешканець села Доброгостів Дрогобицького району Василь Гундер та мешканець Рівного Назар Фурдись.

Зазначимо, у листопаді 2023 року у Львові змінили тарифи на тепло і гарячу воду для бюджетних установ, проте мешканці міста продовжують оплачувати за них за тарифом, який діяв станом на 24 лютого 2022 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.