Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк

Вівторок, 30 січня 2024, 13:07

На Яворівщині підрядник привласнив собі 115 тисяч гривень під час реконструкції парку

парк

Директор товариства вказав у договорі вартість будівельних робіт, які фактично не виконувались.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства. Йому інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення офіційних документів.

"Підозрюваний заволодів бюджетними коштами під час реконструкції парку – пам’ятки мистецтва місцевого значення в одному із міст Яворівського району.В жовтні 2019 року між очолюваною підозрюваним фірмою та місцевою міською радою було укладено договір про виконання будівельних робіт на вищевказаному об’єкті" – йдеться у повідомленні.

Щоб заволодіти коштами, підрядник вніс до акту приймання виконаних будівельних робіт та довідки про їх вартість, неправдиві відомості щодо обсягу виконаних робіт, які фактично не виконувались. Після чого відповідну документацію подав для оплати замовнику.

На підставі цього з державного бюджету перераховали кошти суб’єкту господарювання, а територіальній громаді завдано збитків на суму понад 115 тис. грн.

Слід зазначити, що на реконструкцію парку були виділені субвенції з обласного та Державного бюджетів.

Слідчі дії тривають. Наразі вирішується питання про накладення арешту на майно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.