Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сокільники

lviv.dei.gov.ua

Вівторок, 30 січня 2024, 15:40

У Сокільниках відходи з колектора витікають в озеро

Сокільники

Екоінспектори відібрали проби грунту та води для проведення лабораторних досліджень.

Про це повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Екоінспектори на підставі звернення громадян, у присутності посадових осіб Сокільницької сільської ради проведено заходи із запобіганнята виявлення адміністративних правопорушень на території села Сокільники Львівського раойну.

Під час обстеження земельної ділянки встановлено витікання нечистот з колектора на грунт, з подальшим потраплянням у водний об'єкт.

З метою визначення можливого негативного впливу на земельні та водні ресурси в даному місці спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрано проби грунту та води для проведення лабораторних досліджень в межах компетенції.

У разі виявлення перевищень забруднюючих речовин у відібраних пробах, Інспекцією будуть скеровані матеріали у правоохоронні органи для вжиття заходів реагування для встановленн винних осіб з метою притягнення їх до відповідальності та відшкодування завданої довкіллю шкоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.