Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

ФБ Садового

Середа, 31 січня 2024, 11:09

У Львові щорічно виділятимуть 30 тисяч гривень дітям, які втратили батьків через ракетні удари

Львів

На території Львівської міської територіальної громади зареєстровано 9 таких дітей.

Про це повідомили під час комісії охорони здоров'я та соціального захисту Львівської міськради.

Вчора, 30 січня, комісія розглянула проект ухвали, в якій пропонують затвердили програму соціального захисту дітей, батьки яких загинули внаслідок ракетних ударів зі сторони країни-агресора російської федерації.

Згідно з документом, дітям, які втратили батьків через ракетні удари, щорічно  виділятимуть 30 тисяч гривень адресної допомоги.

"Сьогодні в нас є 9 таких дітей. 5 з них – це ракетний дар 18 березня 2022 року по Центру миротворчості в Яворові, 3 дітей – батько загинув під час ракетного удару в березні 2023 року на Городоцькій, та одна дитина – це ракетний удар у квітні минулого року" – пояснили на комісії. 

Дія програми поширюється на дітей, батьки яких загинули внаслідок ракетних ударів, та місце проживання (перебування) яких (батьків) на день прийняття ухвали (14.12.2023) було зареєстроване на території Львівської міської територіальної громади. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.