Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 1 лютого 2024, 09:12

З російського полону повернули трьох захисників з Львівщини

Львівщина

Серед 207 українців, які повернулися з російського полону, є 3 мешканців Львівської області.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, 31 січня, з російського полону звільнили 207 бійців ЗСУ. Серед врятованих військовослужбовців – 95 представників Збройних Сил України, 56 нацгвардійців, 26 прикордонників, 29 воїнів Територіальної оборони та один представник Національної поліції України.

Троє звільнених захисників – з Львівщини: Владислав Івахов, Руслан Квас та Святослав Багрій. 

"Владислав Івахов з Яворова. Служив у 36 окремій бригаді морської піхоти. Захищав Маріуполь. Потрапив у полон у травні 2022 року.

Святослав Багрій з Жидачева. Начальник юридичного відділу, депутат Жидачівської міської ради. Учасник АТО. Коли почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем у лави ЗСУ, служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон у березні 2022 року під Попасною.

Руслан Квас із Миколаєва Львівської області. Також служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон наприкінці березня 2022 року – поблизу Попасної" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.