Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Четвер, 1 лютого 2024, 13:05

Львівські депутати підтримали чергові запити на закупівлю обладнання, які надійшли від військових

Петро Адамик

Комісія фінансів та планування бюджету міськради підтримала запити на закупівлю обладнання, які надійшли від військових.

Вчора, 31 січня, під час засідання постійної комісії фінансів та планування бюджету депутати підтримали чергові запити на закупівлю обладнання, які надійшли від військових.

Про це повідомляє секретар комісії, голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик, йдеться на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

"Коштом громади Львова придбають системи РЕБ, БПЛА "Мара", квадрокоптери та тепловізори на загальну суму 50 мільйонів гривень. Ще 20 мільйонів гривень з бюджету Львова цього року піде на підтримку виробників БПЛА та іншого військового обладнання.

Також на комісії ми визначили розмір ваучера на БПЛА/БПЛК, які купуватимуть у виробників за кошти громади (не більше 3 тисяч гривень).

Крім того, ми підтримали запровадження ще одного ваучера – Львівський протез (300 тисяч гривень). У такий спосіб місто підтримає підприємців, які займаються проєктуванням та виготовленням засобів протезування на території нашої громади. Дякую усім, хто допомагає нашим хлопцям та дівчатам. Дякую Збройним Силам України!" – додав Адамик.

Нагадаємо, що у Львівській міській громаді діє Програма заходів щодо підготовки до національного спротиву на 2022-2024 роки. У її межах на підтримку Збройних Сил України у 2024 році передбачили 1 мільярд гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.