Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Середа, 7 лютого 2024, 11:22

Депутати звернулися із проханням призначити керівників двох львівських поліклінік

Євген Кузик

Мова йде про 2-гу міську поліклініку, що на вулиці Симоненка та 6-ту міську поліклініку, що на вулиці Медової Печери.

Про це йшлося під час засідання комісії охорони здоров’я та соціального захисту, повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

"Досі у двох поліклініках – 2-гій та 6-тій керівники виконують обов’язки. Але ми маємо надію, що цього року вже буде проведений конкурс на ці посади і туди призначать керівників. Тоді медустанови будуть краще розвиватися. Тому ми звернулися до міського голови Львова з проханням призначити туди керівників" – розповів секретар комісії, депутат фракції Європейська Солідарність Євген Кузик.

"Також у Львові є затверджена стратегія розвитку медицини, проте у цій стратегії відсутні поліклініки, хоча саме вони є великою складовою медицини Львова. Тому ми також звернулися до міського голови з проханням відновити роботу робочої групи і включити їх до стратегії, бо це також сприятиме їхньому розвитку" – додав депутат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.