Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Шевченківський район

Середа, 7 лютого 2024, 11:37

Влада Львова збільшить територію скверів у Сихівському та Шевченківському районах

Шевченківський район

Рішення про це будуть ухвалені завтра, 8 лютого, на сесії Львівської міської ради. 

Сьогодні комісія екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради підтримала проєкти рішень "Про затвердження переліку та меж скверів Сихівського району м. Львова" та "Про затвердження переліку та меж скверів Шевченківського району м. Львова", які планується завтра, 8 лютого, винести на розгляд депутатів міськради.

Про це йшлося на засіданні комісії екології, відеотрансляція якого велась в соцмережах.

На прохання Сихівської та Шевченківської районної адміністрації було запропоновано доповнити перелік скверів у Львові, зокрема, ввести зміни до раніше затвердженого списку.

Згідно з проєктом рішення, були внесені зміни до переліку скверів.  Зокрема, з’явиться сквер на вулиці Зеленій у місті Дубляни. Крім того, було змінено цільове призначення земельної ділянки для влаштування скверу та надано дозвіл на розроблення технічної документації для цієї мети.

Також площу скверу на вулиці Хлібній – вулиці М. Пимоненкау Львові  буде розширено до 0,388 гектара.

У супроводжуючих до проектів рішень документах зазначено, що ці рішення сприятимуть збільшенню кількості скверів у місті з метою поліпшення інфраструктури.

Члени комісії одноголосно проголосували за ці проекти рішень.

Нагадаємо, у Львові минулого року планували створити 14 нових парків та скверів. Управління земельних ресурсів оформило на території Львівської міської територіальної громади 14 ділянок під парки та сквери. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.