Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

водойма

Середа, 7 лютого 2024, 12:17

Шевченківська райадміністрація Львова доглядатиме за водоймою у Брюховичах

водойма

Це рішення приймуть з метою забезпечення належного утримання ставків у місті.

Про це повідомили сьогодні на засіданні комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради.

Комісія підтримала проєкт рішення про "Про визначення відповідального за утримання водойм (ставків) на вул. Курортна,20 а в смт. Брюховичі Львівської", який планується завтра, 8 лютого, винести на розгляд депутатів міськради.

Шевченківська райадміністрація Львова взяла на себе відповідальність за догляд за водними об'єктами на вулиці Курортній, 20-А у Брюховичах. Це рішення буде прийняте з метою забезпечення належного утримання ставків у місті.

Згідно з цим рішенням, Шевченківська районна адміністрація стала відповідальною за утримання цих водойм. Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови з містобудування.

Члени комісії одноголосно проголосували за проект рішення.

Нагадаємо, держекоінспекція оштрафувала фірму Дубневичів на понад 200 тисяч за забруднення води, оскільки підприємство добровільно не сплачувало штраф.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.