Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   Четвер, 8 лютого 2024, 12:25

Адамика нагородили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Петро Адамик

Петра Адамика нагородили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Сьогодні під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради голові фракції Європейська Солідарність Петру Адамику вручили відзнаку за плідну співпрацю і взаємодію у справі захисту національних інтересів держави, активне сприяння Збройним Силам України у виконанні покладених на них завдань в умовах воєнного часу.

"Ця відзнака – це не лише визнання моєї особистої праці, але й всієї громади Львова, яка завжди підтримувала наших захисників та допомагала їм" – каже Петро Адамик.

"Мені випала велика честь отримати почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного за сприяння нашому війську. Я вдячний Головнокомандувачу за цю нагороду та за його служіння нашій державі. Дякую всім військовослужбовцям, які стоять на захисті нашої незалежності, суверенітету та територіальної цілісності.

Ми, депутати Львівської міської ради, продовжуватимемо робити все для того, щоб забезпечити вам належні умови служби, соціальний захист та повагу від суспільства.

Ми також активно співпрацюватимемо з владою та громадськістю, щоб зміцнювати нашу обороноздатність, розвивати нашу армію та підтримувати наш курс на євроатлантичну інтеграцію. Слава Україні! Слава нашим захисникам!" – додав Адамик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.