Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Воронецька

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   П'ятниця, 9 лютого 2024, 11:20

Депутати фракції Європейська Солідарність просять усунути залишки блокпостів

Ірина Воронецька

Депутати звернулися до міського голови з проханням перевірити всі райони міста та усунути залишки блокпостів, які вже не діють.

Вчора під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутати фракції Європейська Солідарність звернулися до міського голови з проханням надати розпорядження відповідним службам перевірити всі райони міста та усунути залишки блокпостів, які вже не діють.

Відповідну заяву озвучила депутатка фракції Європейська Солідарність Ірина Воронецька.

"Станом на сьогодні не всі стихійні блокпости та їхні елементи розібрано та вивезено. Наявність металевих їжаків та інших елементів загорожі створюють небезпеку та незручності як пішоходам, так і автомобілістам" – йдеться у зверненні.

За словами депутатки, наочно критичність проблеми можна продемонструвати на відрізку вулиці Богдана Хмельницького від ринку "Галицьке перехрестя" до зупинки громадського транспорту на виїзд з міста.

"Ця ділянка заставлена металевими їжаками, тротуару для пішоходів немає. Повертаючись з зупинки до "Галицького перехрестя", львів’яни змушені наражати себе на небезпеку виходячи на проїжджу частину дороги.

Зважаючи на це, ми просимо міського голову надати розпорядження відповідним службам перевірити всі райони міста та прибрати недіючі блокпости та їхні елементи. Вивезти пісок, шини, сміття. А металеві їжаки та інші матеріали, які можуть бути корисними на фронті, передати військовим" – додала Ірина Воронецька.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.