Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗСУ

П'ятниця, 9 лютого 2024, 15:47

У Львові запрацює перший український центр рекрутингу ЗСУ

ЗСУ

У центрі з наступного тижня можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії у війську та обрати бажану професію.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Міноборони спільно з Львівською міською радою запускає у Львові пілотний проєкт рекрутингу української армії. Вже наступного тижня у Центрі можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії, які є в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську.
 
Центр рекрутингу працюватиме за адресою: вул. Костя Левицького, 67. Надалі такі центри мають запрацювати по всій Україні.

"У приміщенні щодня працюватиме 5 рекрутерів, які надаватимуть інформацію щодо вакансій в армії, консультуватимуть і проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть весь процес до призначення на відповідну посаду в армії. Важливо, що центр не матиме відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації" – йдеться у повідомленні.

Після вибору бажаної посади кандидати пройдуть співбесіду з рекрутером та представниками обраної військової частини. Потім їх скерують у Територіальний центр кваліфікації з пакетом документів для подальшого оформлення та медичного огляду, направлення на базову військову підготовку (1 місяць) та, за потреби, фахову підготовку. Після підготовки військовослужбовця скерують у частину для проходження військової служби. 

Цей пілотний проєкт в Львові стане передумовою для масштабування ініціативи на інші регіони та міста України.

Пілотний проєкт у Львові має відточити механіку для масштабування на інші регіони та міста.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.