Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Понеділок, 12 лютого 2024, 10:40

На Львівщині прощатимуться з чотирма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з чотирма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 12 лютого, у Львівській області прощаються з бійцями: Андрій Іванонько зі Львова, Руслан Санделенко з смт Щирець, Роман Биба з Давидівської ОТГ, Іван Кореньовський з Перемишлянської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

"Андрій Іванонько – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення воював у складі 117-ї окремої механізованої бригади спершу на Полтавщині і Київщині, а впродовж останнього часу – на південному напрямку. У Героя залишилася тільки мама.

Руслан Санделенко – мешканець смт Щирець Львівського району. Воїн стояв на захисті України від ворога на східному напрямі. Загинув 2 січня 2024року у віці 40 років внаслідок ворожого мінометного обстрілу біля населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Роман Биба – житель Старого Села Давидівської громади. Воїн служив у 13 батальйоні 95 ОДШБ. Загинув 5 лютого 2024 року у віці 42-х років під населеним пунктом Синьківка Куп'янського району Харківської області.
У нього залишились мама та два брати.

Іван Кореньовський – житель села Смереківка Перемишлянської громади. Воїн ніс оборону держави на північно-східному напрямку. Загинув на Харківщині. У захисника залишились мама, дружина, діти та сестри" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.