Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрий

Вівторок, 13 лютого 2024, 10:44

На Львівщині розпочали будувати три нові свердловини

Стрий

"Укрнафта" планує видобувати на них 80 тонн нафти на добу.

Про це повідомила пресслужба "Укрнафти".

Розпочалося будівництво трьох розвідувальних свердловини на Заході України. Зараз триває підготовка майданчика перед бурінням, яке почнеться орієнтовно у березні. Роботи вестимуть послідовно, в залежності від результатів буріння попередніх свердловин.

Будівництво виконує партнер - ТОВ "Навігатор" - який був визначений підрядником в результаті торгів на державному майданчику Prozorro.
 
"Свердловини мають діапазон глибин від 1102 до 1211 метрів та спроєктовані, щоб вийти на продуктивні горизонти стрийських відкладів. Сукупний початковий дебіт всіх трьох об'єктів планується на рівні 80 тонн нафти на добу" – зазначив директор ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький. 

Загалом, у 2024 році компанія планує розпочати спорудження 30 нових свердловин, як власними буровими верстатами, так і за допомогою підрядників.

Зазначимо, за даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Навігатор комплект" засноване у Києві понад 17 років тому і займається розвідувальним бурінням. Його засновниками є харків'янин Токар Олег та адвокатська компанія "Андрій Мягкий і Партнери". А керівником Роман Кунцяк.

Нагадаємо, у липні 2023 року Укрнафта почала бурити нову свердловину на Верхньомасловецькому родовищі, що на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.