Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 14 лютого 2024, 11:53

У Львові працівники комунального підприємства присвоїли собі 400 тисяч гривень під час будівництва біогазової станції

Директор та головний інженер безпідставно перерахували кошти для демонтажу неіснуючих будівель.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Львівської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох службовців комунального підприємства, директора товариства та головного інженера проєктування за фактами заволодіння чужим майном.

Слідством встановлено, що між комунальним підприємством та міжнародним консорціумом було укладено контрактну угоду на будівництво біогазової станції з комбінованим виробництвом електричної й теплової енергії у Львові.

"Згідно умов останньої замовник був зобов’язаний здійснити демонтаж існуючих об’єктів на території каналізаційних очисних споруд. Проте, один з них – будівля майстерні, гаражу, складу загальною площею 432 кв. м. на той час була знесена. Відтак необхідності у демонтажі такої не було. Попри це, задля отримання незаконного прибутку, обвинувачені створили документальні підстави для проведення демонтажу" – йдеться у повідомленні.

В офіційних документах: проектно-кошторисній документації, актах приймання виконаних будівельних робіт та довідках про їх вартість відобразили неправдиві відомості про нібито їх виконання.

Таким чином суб’єкту господарювання безпідставно було перераховано понад 400 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.