Підприємці подарували Садовому Біблію, Конституцію та Кримінальний кодекс

Вівторок, 19 березня 2013, 13:27

Представник львівських підприємців-власників МАФів вручили міському голові Львова Андрію Садовому Біблію, Конституцію України та Кримінальний кодекс. 

Про це сьогодні, 19 березня, із пленарного засідання сесії Львівської міської ради інформує кореспондент Варіантів

У своєму виступі пан Антонещак - представник підприємців, мітинг яких в той час відбувався під стінами Львівської - наголосив, що Біблію дарує, аби Садовий в своїй роботі пам'ятав про Бога, Конституцію - аби пам'ятав про народ України, а Кримінальний кодекс - аби завжди мав на увазі наслідки своєї діяльності. 

Садовий прийняв подарунки, при чому, приймаючи Біблію, він вийшов з-за трибуни, перехрестився і поцілував її. 

У своєму виступі Антонещак зачитав вимоги протестувальників, серед яких, зокрема - продовження договорів оренди тимчасових споруд, власники яких мають позитивне рішення депутатської комісії з архітектури та містобудування. 

Окрім цього він зазначив, що власники МАФів вимагають від міськради протягом двох місяців спільно з підприємцями розробити положення про встановлення тимчасових споруд та їх перспективну схему розміщення, а також створити громадську раду, що опікуватиметься правами дрібних підприємців. 

У разі невиконання цих вимог протягом двох місяців, наголосив Антонещах, підприємці почнуть процедуру відставки міського голови. 

Нагадаємо, близько тисячі львівських підприємців протестували сьогодні під стінами Львівсьої міської ради. 

 

Мітки: антонещак, біблія, конституція, Кримінальний кодекс, подарунок для садового