Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 15 лютого 2024, 09:20

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Михайлом Довгаєм, Богданом Козаком та Андрієм Лисом.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 14 лютого, у Львівській області прощаються з бійцями: Михайло Довгай зі Стрия, Богдан Козак зі Львова, Андрій Лис з Добротвірської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

"Михайло Довгай – мешканець міста Стрий. Був гранатометником десантно-штурмового батальйону. Призваний на службу у квітні минулого року. Загинув 7 січня поблизу Синьківки на Харківщині.

Богдан Козак – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації багато рідних Богдана Козака стали на захист Батьківщини. Саме це спонукало його підписати контракт із 3-ю окремою штурмовою бригадою Сухопутних військ Збройних Сил України. Проходив військовий вишкіл у місті Толедо в Іспанії. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту.

Андрій Лис – житель Добротвірської громади. Службу проходив у військовій частині А4165. Загинув 10 лютого на Луганщині" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.