Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

lv.npu.gov.ua

Четвер, 15 лютого 2024, 10:27

На Львівщині за день водії на смерть збили трьох пішоходів

дтп

ДТП сталися майже в один час у трьох різних районах області.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 14 лютого, близько 20:00 години, на вулиці Промисловій у Самборі водій автомобіля "Renault Master", 38-річний житель Добромиля, здійснив наїзд на 71-річного мешканця одного з сіл Самбірського району. Від отриманих внаслідок ДТП травм літній чоловік загинув на місці події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20:30 години поблизу села Угринів Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Renault Master", 32-річний житель Волинської області, здійснив наїзд на 47-річного мешканця одного з сіл району. Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід загинув на місці події.

Окрім цього, близько 20:40 години, на автодорозі "Східний під’їзд до міста Львова" водій автомобіля "Skoda Fabia", 20-річний житель одного з селищ Львівського району, здійснив наїзд на 62-річного львів’янина. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік загинув на місці події.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.