Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

П'ятниця, 16 лютого 2024, 10:05

На Львівщині депутат незаконно привласнив 800 тисяч гривень на ремонті лікарні

лікарня

На Стрийщині місцевий депутат спільно з директором лікарні та керівником приватного підприємства організували схему привласнення коштів.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, на Стрийщині місцевий депутат організував та реалізував схему з привласнення коштів під час проведення будівельних робіт корпусу лікарні.

"Для цього він залучив директора однієї з міських лікарень району та "потрібного»" суб’єкта господарювання, з яким було укладено договір підряду. Щоб створити видимість законних повноважень депутата на об’єкті, його визначили технічним директором проєкту. В подальшому, директор приватного підприємства вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт та довідок про їх вартість неправдиві відомості" – йдеться у повідомленні.

В документах завищено обсяги виконаних робіт, використаних матеріалів, а також їх вартість. Однак, службова особа медичного закладу погодила та підписала неправомірні документи.

Внаслідок цього підряднику безпідставно перераховано майже 800 тис. грн.

Директора лікарні відсторонено від виконання обов’язків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.