Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

lvivrada.gov.ua

П'ятниця, 16 лютого 2024, 11:30

Не лише медицина, але й соціальна сфера міста потребують підтримки та змін – Кузик

Євген Кузик

Депутати відвідали Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, який є частиною центру соціальних послуг "Джерело".

Про це передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність.

У вівторок відбулося перше у цьому році виїзне засідання комісії охорони здоров’я та соціального захисту, під час якого депутати відвідали Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вулиці Кирилівській, 3а, який є частиною центру соціальних послуг "Джерело".

"На цей момент у закладі перебуває близько 30 чоловіків і 5 жінок. Важливо, що Центр має свою гарячу лінію, тому, якщо ви бачите, що біля вашого будинку або десь на вулиці є безпритульна особа і їй потрібен догляд, телефонуйте і повідомляйте про її місце перебування. На разі заклад потребує певного капіталовкладення, оскільки необхідно провести ремонт кімнат для розміщення більшої кількості людей" – прокоментував секретар комісії, депутат фракції Європейська Солідарність Євген Кузик.

Додаємо номери телефонів, за якими можна зателефонувати, опинившись у складних життєвих обставинах: 097 400 22 88, 063 400 22 88, 066 400 22 88, 032 236 22 88 зі стаціонарного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.