Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Жидачівської міськради

zhidachiv-miskrada.gov.ua

П'ятниця, 16 лютого 2024, 11:00

У Жидачеві достроково припинили повноваження секретаря міської ради

сесія Жидачівської міськради

Депутати Жидачівської міськради припинили повноваження секретаря Віри Янклевич та обрали на цю посаду Ярослава Гаврильчука.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 15 лютого, на сесії Жидачівської міської ради депутати достроково припинили повноваження секретаря міської ради Віри Янклевич.

Янклевич пройшла до міськради на місцевих виборах-2020 від львівської обласної організації політичної партії УДАР. На посаді секретаря Жидачівської міської ради працювала з того ж 2020 року.

"На пленарному засіданні сесії міської ради розглянули заяву секретаря міської ради Віри Янклевич про дострокове припинення повноважень. Було організовано процедуру таємного голосування щодо припинення повноважень секретаря міської ради. Також шляхом таємного голосування депутати міської ради обрали секретарем міської ради депутата міської ради Ярослава Гаврильчука" – наголосили у міськраді Жидачева.

Зазначимо, Ярослав Гаврильчук з 2019 року є радником міського голови Жидачева. До міськради пройшов від Львівської обласної організації політичної партії Європейська солідарність. 

Також депутати заслухали інформацію Жидачівської міської територіальної комісії про зміни у складі міської ради та постанову ТВК про реєстрацію депутатами міської ради Ірини Возної та Володимира Шведа, які склали присягу.

Додамо, у серпні 2023 року депутати міськради Жидачева зменшили видатки на зарплату працівникам мерії та скерували вільні кошти на допомогу ЗСУ та облаштування пандуса у ТЦК.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.