Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування

Середа, 21 лютого 2024, 12:45

У Дрогобичі затвердили нові тарифи на послуги паркування

паркування

Відтепер у центральній частині міста вартість 1 години паркування коштуватиме 20 грн, у інших зонах 10-15 грн.  

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради внесено зміни в попередні рішення та затверджено плату за користування місцями для паркування транспортних засобів на відведених майданчиках для паркування та в центральній частині міста.

Мова йде про паркувальні майданчики на вулицях Шолом-Алейхема, Миколи Лисенка, Івана Франка, Данила Галицького, Пилипа Орлика та центральній частині міста Дрогобич, де присутні шлагбауми.

Відповідно до прийнятого рішення, вартість 1 години місця паркування транспортного засобу на облаштованих паркувальних майданчиках по вулицях Шолом-Алейхема, Миколи Лисенка, Івана Франка, Данила Галицького становитиме 15 гривень. На паркувальному майданчику по вулиці Пилипа Орлика – 10 гривень за 1 годину. А в центральній частині міста, де присутні шлагбауми – 20 грн за 1 годину.

На платних майданчиках працюють паркомати. А на парковках по вулицях Івана Франка, Пилипа Орлика, Данила Галицького та Миколи Лисенка доступне паркування за допомогою мобільного застосунку UNIP.

Обслуговує платні паркувальні майданчики в місті КП "Служба муніципального управління". За 2023 рік дохід від діяльності підрозділу з паркування склав 2 млн 667 тис грн. Із них – КП "СМУ" сплатило податків до бюджетів усіх рівнів із діяльності підрозділу з паркування – 2 млн 577 тис грн. Із них: ПДФО – 132 тис.700 грн, ЄСВ – 100 тис.60 грн, військовий збір – 11 тис 100 грн, збір за паркування – 1 млн 888 тис грн.

У випадку несплати за паркування транспортного засобу передбачений штраф у 20-кратному розмірі від вартості години паркування.

Штрафи виписує відділ контролю та безпеки Департаменту міського господарства.

За порушення правил паркування громадянами сплачено 1 млн. 467 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.