Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

Четвер, 22 лютого 2024, 11:36

У Дрогобичі всіх ФОПів зобов'язали відправити своїх працівників у ТЦК

військові

Вони повинні забезпечити прибуття працівників чоловічої статі віком від 20 до 60 років до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Facebook.

У міськраді закликали усіх фізичних осіб-підприємців, забезпечити прибуття найманих працівників до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних

 
"З метою дотримання правил військового обліку, виконання військового обов’язку призовниками, військовозобов’язаними та резервістами, наголошуємо на необхідності фізичним особам-підприємцям (ФОП), які зареєстровані на території Дрогобицької ТГ та використовують найману працю, забезпечити прибуття осіб (найманих працівників) чоловічої статі віком від 20 до 60 років, які проживають на території Дрогобицької територіальної громади, до Дрогобицького РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних" – йдеться у повідомленні.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.