Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Княгині Ольги

ФБ Львівавтодор

Четвер, 22 лютого 2024, 12:30

Пішохідний перехід на вул. Княгині Ольги поділили на три різнокольорові зони

вул. Княгині Ольги

У "Львівавтодорі" зняли спеціальну відеоінструкцію, як тепер потрібно переходити дорогу на вул. Княгині Ольги, біля ЖК "Добра Оселя".

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор" на своїй сторінці у Facebook.

Минулого тижня фахівці ЛКП "Львівавтодор" перепрограмували роботу світлофорного об’єкта на вул. Княгині Ольги, 100 (біля ЖК "Добра Оселя") для забезпечення безбар’єрності та інклюзивності, а також зменшення затримок у русі транспорту.
 
Тепер, щоб перейти дорогу через три регульовані пішохідні переходи, на кожному з них пішоходам необхідно поетапно тиснути кнопки виклику для ввімкнення зеленого світла.
 
"Загалом на трьох регульованих переходах є 6 кнопок виклику зеленого світла для пішоходів. Над пішохідними кнопками виклику на стійках ми розмістили жовті, сині та зелені смуги. Таким чином хочемо допомогти пішоходам зрозуміти, яку кнопку виклику їм потрібно натиснути, щоб увімкнути зелений сигнал пішохідного світлофора у потрібному напрямку (долучаємо у коментарях схему, яка допоможе краще зорієнтуватися)" – пояснили у "Львівавтодор".
 
 
– 2 кнопки для перетину регульованого пішохідного переходу через смуги руху в напрямку вул. Володимира Великого. Одна розташовується зі сторони ЖК "Добра Оселя", друга – зі сторони трамвайної колії, якою електротранспорт рухається до "Аквапарку". Їх ознаковано жовтим смугами.
 
– 2 кнопки для перетину регульованого пішохідного переходу через трамвайні колії. Одна розташовується зі сторони трамвайної колії, якою електротранспорт рухається до "Аквапарку", друга – зі сторони трамвайної колії, якою електротранспорт рухається в зворотному напрямку – до центру. Їх ознаковано синіми смугами.
 
– 2 кнопки для перетину регульованого пішохідного переходу через смуги руху в напрямку центру. Одна зі сторони трамвайної колії, якою електротранспорт їде до центру, друга – з непарної сторони вул. Княгині Ольги. Їх ознаковано зеленими смугами.
 
У підприємстві також зазначили, що вчора, 21 лютого, світлофорний об’єкт на вул. Княгині Ольги, 100 ще раз перепрограмували. Для зручності маломобільних груп населення змінили тривалості зеленого сигналу: тривалість дозвільного сигналу для перетину трамвайних колій становитиме 21 с, для перетину проїзних частин – 16 с.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.