Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парубій

Четвер, 22 лютого 2024, 14:00

Параска і Паска рекомендували Парубію шукати свій кошторис у бюро знахідок

Володимир Парубій

Директор Будинку вчителя звинуватив Львівську облраду у відсутності кошторису закладу на 2024 рік, однак комісія вважає, що він його загубив.

Вчора, 21 лютого, комісія з питань освіти, науки та інновацій сьогодні Львівської обласної ради розглянула доповідну директора КЗ ЛОР "Львівський обласний будинок учителя" Володимира Парубія щодо відсутності кошторису на 2024 рік.

Як зазначено у листі, станом на 8 лютого відсутній кошторис на 2024 рік, який вчасно подали у департамент освіти та науки. Через це станом на сьогодні працівникам будинку вчителя не виплатили заробітну плату та не оплатили комунальні послуги. 

Директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска повідомив, що скерували запит в управління майном Андрію Білоусу з проханням повернути кошторис. За його словами, кошторис вчасно підписали та очікують на його затвердження.

Заступник начальника управління майном Віктор Кусий заявив, що кошторис загубився. 

"Як на мене, історія дивна. За моїми даними, кошторис є погоджений, підписаний і затверджений. Це 100 відсотків. Але він є в одному примірнику в управління майном. Директор цей кошторис не приносив, принесла інша людина, можливо, бухгалтер. Супровідного листа до цього кошторису і штатного розпису немає. Директор має прийти забрати кошторис, бо виходить, що одна людина принесла, інша забрала, третя передала" – пояснив він.

Голова комісії Параска Дворянин наголосила на тому, що це питання не стосується комісії обласної ради, однак на листі вказали примітку "повторно" для точного реагування. Вона запропонувала зателефонувати бухгалтеру закладу, щоб той прийшов забрати кошторис.

"Від комісії дайте відповідь, що примірник кошторису є, якщо вони свій загубили, можуть прийти ознайомитись тут, або хай подивляться де їхній. Ну, це точно не питання комісії. Я б порадила керівникам наших обласних закладів перед тим, як звертатися до комісії, принаймні подивитися її повноваження. Ми точно не маємо з'ясовувати, де загубився лист і хто куди його заніс" – зазначила Дворянин.

Нагадаємо, 22 грудня, директор Львівського обласного будинку вчителя Володимир Парубій назвав голову депутатської комісії обласної ради з освіти Парасковію Дворянин та директора департаменту освіти і науки ОВА Олега Паску рейдерами, які загрожують Будинку вчителя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.