Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 23 лютого 2024, 09:14

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Володимиром Грінченком, Василем Цицою, Ігорем Зеленевичем.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 22 лютого, у Львівській області прощаються з бійцями: Володимир Грінченко зі Львова, Василь Цица з Боринської ОТГ, Ігор Зеленевич з Козівської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

"Володимир Грінченко (позивний Vovk) – львів’янин. Проходив строкову військову службу у складі військової частини А1827, а після її завершення підписав контракт із Збройними Силами України. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації воював у лавах 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр". Виконував бойові завдання на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Василь Цица – мешканець села Сянки Боринської громади. Військовослужбовець загинув 19 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Новоданилівка Пологівського району, Запорізької області.
Був старшим солдатом, старшим навідником військової частини 3215.

Ігор Зеленевич – родом із села Риків Козівської громади. Був учасником АТО, брав безпосередню участь у стримуванні російських військ, воюючи в одному з підрозділів ЗСУ. Захищаючи Україну, восени 2023 року загинув його син – Назар Зеленевич" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.