Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Євроготель

Фб департаменту містобудування

Вівторок, 27 лютого 2024, 11:45

Садовий відсудив у Євроготелю майже 200 тисяч гривень

Євроготель

"Євроготель" не платив міськраді орендну плату за земельну ділянку під власною будівлею.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Юристи департаменту містобудування Львівської міської ради відсудили на користь громади Львова 192 668 грн у ТзОВ "Євроготель" за користування земельною ділянкою площею 762 кв.м на вул. Тершаковців, 6-а.

"Борг підприємця "виріс" ще до лютого 2020 року. Наші юристи неодноразово надсилали на адресу ТзОВ "Євроготель" претензії-нагадування щодо оплати боргу. Втім добровільно сплатити кошти там не захотіли. Тож довелось звернутись до суду. Тепер боржник має сплатити громаді 192 668 грн. До суми боргу тут уже додано інфляційні та 3% річних як штрафні санкції" – пояснили у департаменті містобудування.

Крім цього, ще 870 тис. грн місто відсудило у ТзОВ "Автотранс-Електрон" за користування двома земельними ділянками на вул. Єрошенка, 28. Станом на липень 2020 року заборгованість становила майже 550 тисяч грн.

За даними аналітичної системи YouControl, "Євроготель" з 1995 року зареєстрований у Львові, його власниками є Світлана Порайко (м. Винники). та Ігор Машталер (Львів), якому також належить ТзОВ "ММ-Логістик" та ТзОВ "Сихів-Сервіс" (готель "Сихів"). У 2019 році "Євроготелем" володіла дружина Машталера, Ірена Машталер.

Додамо, у 2021 році "Євроготелю" вперше присвоїли категорію "3 зірки".

ТзОВ "Автотранс-Електрон" зареєстроване з 1995 року у Львові на вул. Єрошенка, 28, займається вантажним автомобільним транспортом. Компанія належить львівській фірмі "Ларус", якою володіють киянин Руслан Карпенко та львів'янини Олег Руденко, Григорій Гринчишин, Юрій Романюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.