Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування

ФБ Львівавтодор

Вівторок, 27 лютого 2024, 14:59

У Львові облаштували 5 інклюзивних паркомісць на вулиці Бандери

паркування

ЦІ паркувальні лоти підвищено до рівня хідника, що дозволяє людині з інвалідністю безперешкодно переміститися з парковки на тротуар.

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор" на своїй сторінці у Facebook.

У Львові завершили облаштування 5 інклюзивних паркомісць на майданчику ЛеоПарковка - ЛКП "Львівавтодор", що на вул. Бандери.
 
"Це перші у Львові паркувальні місця для людей з інвалідністю, які влаштовано за рахунок спільного використання частини прилеглої пішохідної зони. Завдяки спеціальним пандусам, які змонтовано, ці паркувальні лоти підвищено до рівня хідника, що дозволяє людині з інвалідністю безперешкодно переміститися з парковки на тротуар" – пояснили у "Львівавтодор".
 
 
Також вже завершили нанесення розмітки для ознакування зони спільного використання на частині тротуару, прилеглого до паркомісць для осіб з інвалідністю, де встановлені спеціальні пандуси.
 
Нагадаємо, у Львові за два місяці оштрафували понад 100 водіїв за паркування на місцях для людей з інвалідністю паркування. За таке порушення суми штрафів становлять від 1020 до 1700 гривень та евакуація транспортного засобу.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.