Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Олександр Ковальчук

Середа, 28 лютого 2024, 15:55

Олександра Ковальчука номінували у премії Jager Music Awards 2024

Олександр Ковальчук

Відомого львівського музичного критика Олександра Ковальчука внесли до переліку кандидатів у номінації "Журналіст Року".

Про це повідомив виконавчий комітет Премії Незалежної Музики Jager Music Awards 2024.

Головного редактора сайту "Варіанти", музичного критика Олександра Ковальчука внесли до шорт-листу премії Jager Music Awards 2024 році у номінації "Журналіст Року".

Відбір номінантів здійснювався Експертною командою Премії.

Церемонія вручення призів номінантам Премії відбудеться 28 березня.

Переможців визначатиме аудиторія та професійне журі, у складі якого Євген Філатов, Валерія Чачибая, Віра Логданіді, Максим Сердюк, Богдан Заєць, Денніс Аду, Дмитро Зезюлін, Євген Горбан та інші інсайдери української музичної індустрії. 

Зазначимо, що Jager Music Awards – перша премія української незалежної музики, яка підтримує розвиток альтернативної сцени з 2018 року.

У 2023 році організатори премії не проводили традиційний відбір конкурсантів та церемонію нагородження, а замість цього у рамках ініціативи #SupportUkrainianCreators підтримали 56 українських майстрів і креативників мінігрантами на загальну суму 840 000 гривень.

У 2024 попри всі ризики й виклики війни Jager Music Awards повертається в Україну в оригінальному форматі великої музичної премії.

Цьогорічний слоган премії: “Майструймо гучну культуру”, який є своєрідним закликом продовжувати створювати нову українську музику, попри всі складнощі, з якими ми стикаємось. Ба більше, слоган є нагадуванням про те, що наша музика завжди існувала і знаходила відображення в історії.

Загальна сума фонду Jager Music Award 2024 на підтримку української музичної індустрії складає 1 400 000 гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.