Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Понеділок, 4 березня 2024, 09:12

На Львівщині прощатимуться з шістьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з шістьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 4 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Василь Савка з Турківської ОТГ, Володимир Гада з Хирівської ОТГ, Володимир Шумський з Добромильської ОТГ, Андрій Козлюк з села Богутин на Золочівщині, Ігор Груник та Сергій Кушнір зі Львова, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Василь Савка – житель села Присліп Турківської громади. Був кулеметником стрілецького відділення військової частини А4267. Загинув 10 листопада 2022 року поблизу населеного пункту Яковлевівка Бахмутського району Донецької області.

Володимир Гада – житель села Гуманець Хирівської громади. Бойовий медик, молодший сержант. Вважався безвісти зниклим. Загинув 19 жовтня 2023 року біля населеного пункту Кринки Херсонської області.

Володимир Шумський – житель смт Нижанковичі Добромильської громади. Був старшим лейтенантом, заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення ВЧ А7364. Загинув 28 лютого 2023 року в населеному пункті Невельське Донецької області.

Андрій Козлюк – житель села Богутин Золочівського району. Воїн був водієм-механіком багатоцільового тягача легкого бронетранспортера. Загинув 27 лютого 2024 року на Запорізькому напрямку. Йому було 33 роки.

Ігор Груник – львів’янин. Проходив військову службу у лавах десантно-штурмових військ спершу на Харківщині, а згодом у АР Крим. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та добровільно став на захист держави від загарбників. Спочатку вступив до лав територіальної оборони, надалі виконував бойові завдання у складі 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

Сергій Кушнір – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів. Воював у лавах 114-ї бригади тактичної авіації повітряного командування "Захід" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.